Gamybos eiga

Pirmiausiai obuoliai patenka į vandens vonią. Juostiniu konvejeriu keliami obuoliai dar papildomai šepečiais apiplaunami švariu vandeniu.

Tuomet vaisiai patenka į traiškyklę–smulkintuvą. Iš šios, gauta vaisių masė patenka į juostinį presą, kur yra išspaudžiamos sultys.
presas

Jau išspaustos sultys subėga į sulčių surinkimo vonelę.
vonele

Iš vonelės per filtrą sultys subėga į sulčių surinkimo talpas.
talpos

Sultys per pasterizatorių (kur pakaitinamos iki 80°C) patenka į išpilstymo įrengimą.
pasterizatorius

Elektronikos pagalba, griežtai palaikoma nustatyta optimali pasterizavimo temperatūra, kad sultys neprarūgtų, tačiau neprarastų savo gerųjų savybių bei vitaminų.
screen

Galiausiai, išpilstymo įrengimu sultys supilamos į “bag-in-box” maišelius su integruotu kraneliu.
pilstymas

 

Neturint galimybės nusiplauti bei susismulkinti savo atvežtus moliūgus, morkas ar kitas daržoves, galite tai padaryti mūsų savitarnos plovykloje.

20170906_181406

Laikomės griežtų higienos normų, pilstymo procedūra atitinka visus higienos reikalavimus. Tai – aukščiausios kokybės sulčių spaudimo paslaugos Alytuje.